Halaman

Followers

Selamat Datang

Salam buat semua pembaca dan pelawat blog saya.Di sini saya meminta supaya anda sudi membaca karya2 saya dan meninggalkan komen untuk kemajuan diri saya.Suka saya ingatkan,jangan sesekali meniru/Copy paste karya saya.Thank you... (Diriku bukan siapa-siapa)

Isnin, 17 Oktober 2011

Cover PRC

Hohoho,baru je siap buat cover novel perangkap cinta,
entah elok,entah buruk.
jeng3
:
:
:
:
Ni la cover dia....



Ha3,sumpah buruk gile!
Hai...saya mana la reti buat cover,ni pun just nak cuba2 je.
Tapi puas hati la,air tangan sendiri....asal siap.
Saya tengok penulis2 novel lain diorang buat cover,saya pun tringin jgakla...
tapi diorang punya lagi bagus!Macam mana diorang buat?
Hmm,sesiapa yang terbaca entri ni yang tahu nak buat cover macam mana,
boleh tak tolong ajarkan atau bagi je web/blog yg ajar cara2 nak buat.
:
:
:
:
yg mengharap salza


1 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...